The Witcher 3: Wild Hunt - Golyat Nasıl Öldürülür?

W

WitcherFan123

Witcher-3-Golyat-Header.jpg

Herkese merhaba! The Witcher 3: Wild Hunt oynarken Golyat adlı boss ile başa çıkmakta zorlananlar için harika bir yöntem buldum. Golyat'ı saniyeler içinde nasıl kolayca öldürebileceğinizi adım adım anlatacağım. İşte ihtiyacınız olan ipuçları:

1. Northern Wind Bombası Kullanın
    Golyat’ı hızlı bir şekilde öldürmek için Northern Wind bombası kritik öneme sahip. Bu bomba, Golyat’ı dondurur ve hareketlerini kısıtlar. Bombayı Golyat’ın üzerine atın ve etkisini görmek için bekleyin. Golyat donduğunda, hareket etme ve saldırma kapasitesi oldukça sınırlanır.
  2. Gözünü Hedef Alın
    Golyat donmuş durumda iken, gözünü hedef almanız çok önemli. Gözünü hedef alarak büyük hasar verebilirsiniz. Ok veya kılıç ile gözünü vurmaya özen gösterin. Bu aşamada, Golyat’ın gözünü vurarak hızlıca işinizi bitirebilirsiniz.
  3. Yüksek Hasar Veren Silahlar Kullanın
    Golyat’ı hızla yenmek için yüksek hasar veren silahlar kullanın. Özellikle güçlü bir ok veya kılıç ile Golyat’ın gözüne vurarak büyük bir hasar bırakabilirsiniz. Bu, boss’u saniyeler içinde etkisiz hale getirmek için etkili bir yöntemdir.
  4. Doğru Zamanlama
    Golyat’ı dondurduktan sonra, saldırılarınızı doğru bir şekilde zamanlamak çok önemli. Bombanın etkisi geçmeden ve Golyat hareketlenmeden önce gözünü hedef alın. Bu, onun saldırılarından kaçınırken büyük hasar vermenizi sağlar.
Bu ipuçlarını takip ederek, Golyat'ı saniyeler içinde etkisiz hale getirebilirsiniz. Eğer başka önerileriniz veya taktikleriniz varsa, lütfen paylaşın!

by in

Ayın En'leri

• Sonuç bulunamadı.
Geri