Ets 2 Elektrikli Renault E-Tech: Batarya Doldurma Ve Sahip Olma Rehberi

KS4XES

Konuşkan Üye
Yönetici
1717157011778.png

Bu yazı, UmutMelihAkyol adlı kullanıcının incelemesi ve önerileri temel alınarak hazırlanmıştır. Kendisine teşekkürlerimizi sunar, bu detaylı rehberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Keyifli okumalar ve iyi oyunlar!

Euro Truck Simulator 2 oyununda yeni eklenen elektrikli Renault E-Tech tır hakkında detaylı bilgi ve bazı faydalı ipuçları paylaşacağım. Bu tırı oyun içinde nasıl kullanabileceğinizi, bataryasını nasıl doldurabileceğinizi ve tıra nasıl sahip olabileceğinizi anlatacağım.

Elektrikli Renault E-Tech Batarya Doldurma​

Renault E-Tech tırını şu an sadece tek seferlik işlerde kullanabiliyoruz ve iş bitince tır elimizden gidiyor. Sürüş sırasında batarya biterse yolda kalıyoruz ve servise gidip acil şarj hizmeti almadan bataryayı dolduramıyoruz. Bu da bize ekstra 20-30 km yol yapma zorunluluğu getiriyor.

Bu sorunun çözümü için "TS SE Tool" isimli küçük bir program kullanabiliriz. Bu programla tırın bataryasını tamamen şarj edebilirsiniz. Aynı yöntemi benzinli tırlar için de kullanabilirsiniz.

Adım Adım TS SE Tool Kullanımı:​

1. " " isimli programı indirin.
  2. Programın bulunduğu dosyada "TS SE Tool.exe" dosyasını çalıştırın. Bu süreçte oyun açık kalmalı.
    1717150817194.png
  3. Program açıldıktan sonra sağ taraftaki profil kısmından "[L] profiles" seçeneğini seçin. Ortadaki seçenekten profilinizi seçin. En aşağıdaki seçenekte oyuna giriş yapıp konsolu açın ve "g_save_format 2" yazın.
    1717150905469.png
  4. Oyunda benzininiz veya bataryanız bittiğinde hızlı kayıt alın ve programa geçin.
  5. Programda "Quicksave" seçeneğini seçin.
    1717150959670.png
  6. "Load" düğmesine basarak profilinizi yükleyin.
  7. Karşınıza gelen uyarıya "Evet" deyin.
    1717151007753.png
  8. Yukarıdan "Truck" sekmesine girin ve tüm bilgilerin karşınıza geldiğini göreceksiniz.Bu bölümden elektrikli tırınızın bataryasını doldurabilirsiniz. Batarya bitince benzin simgesine tıklayın ve sağ alttaki "save" düğmesine basın.
    1717151037852.png
  9. Oyuna geri dönüp hızlı kayıttan aldığınız kaydı yükleyin. Böylelikle bataryanızı doldurmuş olursunuz.

Elektrikli Renault E-Tech Tıra Sahip Olma​

Renault E-Tech tırını çok sevdiyseniz ve sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek Steam Atölyesi'nden ilgili modu indirip tıra sahip olabilirsiniz.

Adım Adım Mod Kurulumu ve Tır Satın Alma:​

1. Paylaştığım mod linkine tıklayarak Steam Atölyesi'nden abone olun:
  2. Oyuna giriş yapın. Giriş ekranında "Mod Yöneticisi" bölümüne girin ve abone olduğunuz tırı aktif edin. Değişikliği onayladıktan sonra oyunda oturum açın.
  3. Hizmetler kategorisinden "Çekici Galerileri" bölümüne girin.
  4. Sağ alttaki "Mod Bayiine Erişin" seçeneğine tıklayın ve tırı satın alın.
  5. Tırı satın aldıktan sonra güle güle sürebilirsiniz. Satın alma işleminden sonra oyunu kaydedin ve Truckers MP'ye giriş yapabilirsiniz.
Herkese iyi sürüşler ve keyifli oyunlar!

Ayın En'leri

• Bu ay: 1
Geri